Boranija kiš i Mozzarella

Kulinarsko umeće | | 50'

Nezaboravan ukus Boranija kiš i mozzarella uživajte!

Podelite recept:

Priprema:

Prvo pripremite i blanšajte boraniju u slanoj vodi nekoliko minuta.

Ugrejte pećnicu na 200 ° C i uvucite lisnato testo u tepsiju. Izbockajte dno sa viljuškom.

U posudi, izmiješajte jaja sa solju i biberom i polako dodajte mlijeko i muškatni orah.

Iscedite boraniju i stavite ih na dno pite. Poredajte kriške Mozzarelle Galbani i zatim sipajte mešavinu jaja na vrh.

Pecite oko 40 minuta i služite toplo.

Sastojci

  • 2 Mozzarella Galbanija od 125g
  • 1 rolna lisnatog testa
  • 400 g boranije
  • 2 jaja
  • 120 ml mleka
  • muškatni orah
  • So
  • Biber

Povezani proizvodi



Pogledajte još