Čips od Galbani Paesana i Tikvica

Kulinarsko umeće | | 40'

Čips od Galbani Paesana i Tikvica

Podelite recept:

Priprema:

Operite i očistite tikvicu. Zatim je izrendajte što sitnije. Ostavite da se iscedi što je više moguće.

Kada se tikvica iscedi, dodjte joj prethodno opranu i izrendanu šargarepu. Zatim dodajte Paesano i kašiku bibera. Sve dobro promešajte i sjedinite.

Posudu za pečenje prekrijte papirom za pečenje i ređajte smesu kašikom. Svaku kašiku smese dobro pritisnite, da bude pljosnato.

Zagrejte rernu i pecite na 190 stepeni oko 15 minuta dok ne bude dobro pečeno. Kada bude gotovo, sačekajte da se ohladi i pažljivo skidajte sa papira

Sastojci

  • jedna veća tikvica i šargarepa
  • puna šolja Galbani Paesana
  • kašika bibera

Povezani proizvodi



Pogledajte još