Couscous punjeni paradajz i Mozzarella

Kulinarsko umeće | | 50'

Iznenadite svoje najbliže Isprobajte nešto novo i obogatite porodični meni, pripremite Couscous punjeni paradajz sa Mozzarella Galbani.

Podelite recept:

Priprema:

Počnite tako što ćete zagrejati tepsiju sa malo ulja.

Dodajte praziluk izrezan u krugove i čeno belog luka posle 5 minuta.

Začinite sa soli i biberom.

Dodajte 60 ml lagano slane vode sa 4 supene kašike ulja prije nego što voda proključa.

Kada proključa, uklonite sa peći, sipajte u kuskus, pokrite i ostavite 5 minuta. Posle ovog vremena, dodajte maslac i praziluk i dobro izmešajte (zapamtite da prvo uklonite beli luk).

Iskockajte Mozzarella Galbanii dodajte je u kuskus kad se ohladi.

Operite paradajz, uklonite seme.

Punite paradajz sa mešavinom kuskusa.

Postpite prezle po vrhu i poprskajte uljem.

Pecite u vrućoj rerni na 180 ° C u trajanju od 20 minuta.

Poslužite svoj kuskus punjeni paradajz topao.

Sastojci

  • 1 Mozzarella Galbani od 125 g
  • 4 velika paradajza
  • 50 g kuskusa
  • 20 g President maslaca
  • So i biber (po ukusu)
  • 1 čeno belog luka
  • Ekstra devičansko maslinovo ulje
  • 1 praziluk
  • Prezle

Povezani proizvodi



Pogledajte još